Kære kunde

Tak for tilmelding til vores nyhedsbrev. Du har hermed accepteret vores privatlivspolitik, som følger gældende GDPR-regler. Du kan læse mere på https://gladeunger.dk/da-DK/Handelsbetingelser.aspx eller se betingelserne nederst på denne side. 

Skriv flg. kode i rabatfeltet ved udtjekning på vores hjemmeside og du får 10% rabat

    glad18

Koden er gældende 2 dage fra sign-up. 

Tak fordi du handler på vores shop.

Hilsen

Gladeunger.dk

 

Privatlivspolitik 

Gladeunger.dk er forpligtet til at beskytte vores kunders personlige oplysninger og tager sit ansvar for sikkerheden af kunders oplysninger meget alvorligt. Vi vil være klare og gennemsigtige angående de oplysninger, vi indsamler, og hvad vi vil gøre med disse oplysninger.

Denne politik indeholder følgende:

Hvilke persondata vi indsamler og behandler i forbindelse med dit forhold til os som kunde og gennem din brug af vores websted, mobilapplikationer og onlinetjenester;

  • Hvor vi får dataene fra;
  • Hvad vi foretager os med disse data;
  • Hvordan vi opbevarer disse data;
  • Hvem vi overfører/deler disse data med;
  • Hvordan vi forholder os til dine databeskyttelsesrettigheder;
  • Og hvordan vi overholder databeskyttelseslovene.

Alle persondata indsamles og behandles i overensstemmelse med databeskyttelseslovgivningen i EU. 

 

Dataansvarlig

Den juridiske enhed, som er dataansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger, er:

Sundet Trading ApS
Sundgårdsvej 105
8700 Horsens
CVR-nummer: 36611639
Email: kontakt@gladeunger.dk
Tlf: 50598092

 

Kategorier af personoplysninger

Hos Gladeunger.dk indsamler vi kun de nødvendige oplysninger om dig. Vi har nedenfor beskrevet de typer af oplysninger, som vi indsamler:

Vi behandler følgende almindelige personoplysninger om dig: 
Navn, adresse, mail, telefonnummer, betalingsoplysninger, leveringssted.
Derudover behandler vi:
• loginoplysninger til din konto på gladeunger.dk.
• oplysninger om dine bestillinger af varer.

Hvad vi bruger dine persondata til, hvorfor og hvor længe

Dine data kan blive brugt til følgende formål:

  1. Fremsendelse af bestilte varer
  2. Udsendelse af markedsføringsmateriale i form af nyhedsbrev, Facebook information, Instagram Information og andet E-kommunikation

Hvis vi behandler dine personoplysningerne til et andet formål end dem, vi har beskrevet ovenfor, vil vi, hvis det følger af databeskyttelsesreglerne give dig besked om det nye formål, inden vi begynder behandlingen.

Deling af dine persondata

Vi videregiver dine personoplysninger til følgende kategorier af modtagere:

  1. Samarbejdspartnere indenfor drift af virksomhed, herunder markedsføringsleverandører. Fuldstændig liste findes på www.gladeunger.dk

Opbevaring af dine personoplysninger

Når vi ikke længere har brug for dine persondata, vil vi sikkert slette eller ødelægge dem. Vi vil også vurdere, om og hvordan vi med tiden kan minimere de persondata, vi bruger, og hvis vi kan anonymisere dine persondata, så de ikke længere kan forbindes med dig eller identificere dig, hvor vi i så fald kan bruge de oplysninger uden yderligere varsel til dig.

Dine rettigheder

Når vi behandler dine oplysninger, har du følgende rettigheder:
• du har ret til at anmode om indsigt, berigtigelse eller sletning af dine personoplysninger.
• du har også ret til at modsætte dig behandlingen af dine personoplysninger og få behandlingen af dine personoplysninger begrænset.
• særligt har du en ubetinget ret til at modsætte dig behandling af dine personoplysninger til brug for direkte markedsføring.
• hvis behandlingen af dine personoplysninger er baseret på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at tilbagekalde dit samtykke. Din tilbagekaldelse vil ikke have betydning for lovligheden af behandlingen foretaget inden din tilbagekaldelse af dit samtykke.
• du har ret til at modtage de personoplysninger, som du selv har afgivet i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format (dataportabilitet).
• du kan indgive en klage til en databeskyttelsestilsynsmyndighed for eksempel Datatilsynet.

Du kan gøre brug af dine rettigheder ved at tilbagekalde dit samtykke for eksempel ved at afmelde dig vores elektroniske markedsføring i mailen, som du modtager eller ved at ringe til os.

Ændring af vores privatlivspolitik

Denne Privatlivspolitik erstatter alle tidligere versioner. Det vil være nødvendigt løbende at opdatere og ændre denne politik, og vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre den. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked på gladeunger.dk eller mail, hvis vi mener, at det er nødvendigt.

Denne Privatlivspolitik er gældende fra 25. maj 2018.

 

Få 10% rabat på din ordre