Gavefinder  | Nyheder  | Tilbud  | Vores Blog  | Om GladeUnger.dk  | Betingelser  

Om GladeUnger.dk


Hos GladeUnger.dk forsøger vi gennem god service og et stort sortiment at sikre, at du altid finder det rigtige stykke legetøj til dig og dit barn. Vi forsøger at finde ting, der stimulerer dit barns fantasi, kreativitet, naturlige nysgerrighed, sanser og motorik.

Vores filosofi er, at legetøj skal være rigtig sjovt at lege med, skal kunne holde til at blive leget med igen og igen, skal hjælpe dit barn i dets naturlige udvikling, skal være 100% sikkert for dit barn og fri for alle (kendte) skadelige stoffer og så gør det bestemt ikke noget, hvis det også er pænt at se på.

Derfor har vi udvalgt produkter med fokus på høj legeværdi, stor sikkerhed, god kvalitet og flot design. Alle produkter er selvfølgelig CE-mærket, malet med giftfri maling og uden Phtalater.

Vi forsøger at finde produkter, der er noget ud over det sædvanlige.

Vi pakker gerne dine varer ind uden beregning. Når du gennemfører et køb (dvs. du er gået til kassen og har indtastet dine informationer), vil du få mulighed for at angive, om varerne skal pakkes ind.

Gladeunger.dk er dannet i oktober 2006 af mig. Jeg hedder Marlene Madsen og er mor til 3 skønne piger, der hele vejen igennem har været en stor inspirationskilde til butikken. Vi er igennem årene flyttet nogle gange, men har nu til huse på:

GladeUnger.dk
Dalsagervej 25
8250 Egå
CVR: 29967075


der ligger i det nordlige Århus. Du er meget velkommen til at kigge forbi lageret. Vi har fast åbent mandag til fredag mellem kl. 10 og 13.

Du kan også kontakte os på kontakt@gladeunger.dk eller på telefon: 5059 8092.

Jeg håber, du i ro og mag vil nyde at gennemgå vores sortiment og at der er noget, der falder i din smag.

Nyd turen!
Fortsæt
Gaveidéer
Mærker
dankortvisaamerican-expressjcbmaestromastercard
0 varer i vognen

E-mærket
Tilmeld dig nyhedsbrev
Bemærk:
Registrerede kunder gå til: Min konto for at tilmelde nyhedsbrevet.


E-Mail Adresse:

0 varer