Gavefinder  | Nyheder  | Tilbud  | Vores Blog  | Om GladeUnger.dk  | Betingelser  

Lamaze - Babylegetøj med fokus på dit barns udvikling

Lamaze er kendt for de sort/hvide kontrastfarver og udviklende og lærerigt legetøj. Hos Lamaze er kvaliteten i top og sikkerheden ligesådan.

Lamaze bliver testet blandt andet kvalitetslegetøj og opnår ofte internationale anerkendelser med priser for blandt andet bedste legetøj.

Lamaze fokuserer på de forskellige faser som babyen gennemgår og laver legetøj, der passer til barnets udviklingsniveau.
I sansefasen (barnets første måneder) kan barnet bedst fokusere på enkelte motiver og kontrastfarver som f.eks sort/hvid som Lamaze er kendt for. Her har barnet stor glæde af at følge genstande med øjnene, og de brudsikre spejle fra Lamaze giver barnet en dejlig fornemmelse ved at se sig selv.
I udforskningsfasen (fra ca. 6 måneder) kan barnet holde og styre ting selv. Lamaze legetøjet er udviklet til at dække disse behov ved kombination af greb og bevægelser og indeholder mange udfordringer. Lamaze legetøjet giver barnet nye oplevelser og styrker udviklingen på dette alderstrin.
I aktivitetsfasen, hvor barnet kan kravle, sidde og begynde at rejse sig, har det behov for nye udfordringer, hvor berøring og koordinering har stor betydning. Lamaze legetøjet i fase 3 er udviklet til at dække barnet skiftende behov på dette alderstrin.
Se også vores andet Babylegetøj.

Der er ingen varer til rådighed i denne varegruppe.

Mærker
dankortvisaamerican-expressjcbmaestromastercard
0 varer i vognen

E-mærket
Varen sendes i dag
Bestil inden kl. 12:00 og betal med kort.
Alle hverdage
0 varer
Tilmeld dig nyhedsbrev
Bemærk:
Registrerede kunder gå til: Min konto for at tilmelde nyhedsbrevet.


E-Mail Adresse: